Tag Archives: anti

Гугл нема да го тргне антимуслиманскиот филм од Youtube – Белата куќа им врши притисок

„Ние работиме напорно да создадеме заедница во која секој ќе може да го ужива правото да го искаже сопственото мислење, како и на луѓето да им се овозможи да ги претстават различните гледишта“, напишал портпаролот на Гугл, во соопштението испратено до јавноста.

______________________________________________________________________________________________________

Почна антидопинг контролата на ОИ – литванскиот дигач на тегови нема да оди во Лондон

Анти допинг агенцијата на Велика Британија објави дека започна тестирањето на спортистите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1