Tag Archives: apokalipsa

Разгледница по апокалипсата

Крајот на светот според Маите, е само еден од апокалиптичните настани кои привлекуваат туристи. Луѓето сакаат среќни краеви. Особено кога станува збор за крај на светот.

______________________________________________________________________________________________________

Во декември нема да се случи апокалипса туку нов почеток!

Лон Стриклер е познат блогер, кој веќе со години наназад се занимава со истражување на паранормалните појави во светот и има огромна колекција на собран материјал кој како основа му служи да верува дека знае што ќе се случи на крајот од 2012 година.

______________________________________________________________________________________________________

Австралиска секта наплаќа по 5000 долари за преживување на крајот на светот

Секта од Австралија наплаќа по 5000 долари од лице, за влез во бункер кој би требало да го преживее крајот на светот.

______________________________________________________________________________________________________

По 2012 живот ќе има само во француското село Бугараш? – веќе го окупирале фанатици – Видео/Фото

Бугараш е мало село на француската страна на Пиринеите е исклучително тешко да се најде. Во него живеат 200 лица. Но последните месеци местото е преплавено и окупирано од фанатици, исцелители, окултисти и секти.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1