Tag Archives: armstrong

Нил Армстронг ќе биде погребан на „Сина месечина“. Погледнете го утре овој феномен!

Овој петок, 31 август може и нема да биде за секого интересно, но ако верувате дека добрата среќа ќе го пресретне вашиот пат еднаш додека на небото свети сина месечина, петок можеби е денот кој вие веќе долго го чекате. За прв пат по март 2010 година овој петок ќе уживаме во глетката на сина […]

______________________________________________________________________________________________________

,,Кога ќе ја видите месечината сетете се на Нил и намигнете му,, – Кој беше Нил Армстронг

,, за сите кои ќе прашаат како да му оддадат почит на Нил имаме едноставна молба. Кога ќе сте надвор и ќе ја видите месечината како ви се смее, помислете на Нил Армстронг и намигнете му,,

______________________________________________________________________________________________________

Почина првиот човек на месечината – астронаутот Нил Армстронг

Почина легендарниот астронаут Нил Армстронг. Нил Армстронг, првиот човек кој што се качи на месечината почина денеска 25 август 2012 година, на 82 годишна возраст.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1