Tag Archives: аурора

Фото: Еве како денес изгледа убиецот од промоцијата на Бетмен

  James Holmes нема веќе портокалова коса. Ова е последна фотографија од него. Иако на суд се расправа дали свесно или не го сторил масакарот, овој поглед кажува се.  

______________________________________________________________________________________________________

Го искористиле масакрот во Аурора за продажба на танга гаќички

Жртвите од масовното убиство во Аурора се уште не се ни погребани, а некои веќе се досетиле како да заработат на нивната несреќа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1