Tag Archives: avgust

Ајде аирлија поскапа струја и парно од денеска

Од денеска стартува покачувањето на струјата и парното. Сметките за август ќе ви се според новата – повисока – цена.

______________________________________________________________________________________________________

Неработни денови во Август – овие денови не ви влегуваат во одморот

Со оглед на праксата на газдите деновите од празниците да ги вбројуваат и во деновите на одмор ве потсетуваме дека согласно законот за работни односи саботите, неделите и државните празници не влегуваат во деновите од одмор.

______________________________________________________________________________________________________

Евн биле греота – во загуба биле – регулаторна ќе им помага СО ПОСКАПУВАЊЕ НА СТРУЈАТА !!!!!!!!!!

Регулаторната комисија за енергетика предлага цената на од 1 август да се зголеми за 9,83 отсто. 

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1