Tag Archives: besplatno

Бесплатно студирање на американските универзитети

Харвард, МИТ, Беркли и останатите универзитети со помош на едукативниот портал edX ги нудат своите најпопуларни курсеви и програми на целиот свет и тоа БЕСПЛАТНО.

______________________________________________________________________________________________________

Пензионерите ќе се возат гратис и во сабота

Градоначалникот Коце Трајановски доставил предлог за кој Советот на град Скопје ќе расправа во понеделник по што ќе се знае дали покрај вторник и петок, јавниот превоз за пензионерите ќе биде гратис и во сабота.

______________________________________________________________________________________________________

Еве како да се добие цела куќа – бесплатно!

Ако сакате да живеете во областа на Нетретич ќе може да добиете куќа бесплатно. Таму младите брачни двојки ќе добиваат бесплатно целосно уредено комунално земјиште како и градежни материјали за да изградат куќа.

______________________________________________________________________________________________________

Ученици толку беше лажење – од есен родителите ќе добиваат смс за оценките

Според најновите измени на Законот за електронските комуникации мобилните оператори од септември ќе испраќаат бесплатни СМС пораки до родителите во кој ќе ги информираат за изостаноците и оценките на нивните деца.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1