Tag Archives: budjet

Црвенковски: И громови и метеори да паѓаат, ќе издржиме -Сакаат Борба – ќе добијат!

„И громови и метеори да паѓаат, ќе издржиме. Не заминуваме од овде“, им порача на граѓаните лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски.

______________________________________________________________________________________________________

Септември месец на дополнителни трошоци

Во почетокот на септември просечно четиричлено семејство ќе потроши многу пари, бидејќи освен секојдневните трошоци, се вклучуваат и трошоците за зимници, како и подготовка за новата учебна година.

______________________________________________________________________________________________________

Путин живее како цар – оди по нужда во тоалет вреден 60 000 евра – Фото

  За рускиот претседател Путин нема криза, бидејќи само за одржување на резиденцијата во која престојува, авионот, авотмобилот во кој се вози од буџетот годишно се издвојуваат две милијарди евра.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1