Tag Archives: camec

Се удави полицаец – испаднал од патролниот чамец

  Полицаец припадник на пограничната полицијa, се удавил во Дунав додека бил на службена должност.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Погледете како китот за малку ќе го потопеше чамецот

Рибарската тура за малку можеше да заврши кобно, кога џиновски кит излезе од морето, буквално прелета крај чамецот, кој што за малку ќе се превртеше.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1