Tag Archives: ceni

Грабеж на Филолошкиот факултет – зголемени цените

Студенти од Филолошкиот факултет реагираат. Факултетот донел нови правила за студирање, за кои студентите обвинуваат дека ќе им ја зголеми цената на студирањето.

______________________________________________________________________________________________________

Охрид или Грција – патриот или банкрот?!?!

Со години се трудиме да направиме вистински туризам со поволни цени за сечиј џеб. Но некој очигледно сака да заработи преку ноќ.

______________________________________________________________________________________________________

Во Будва лежалка 50 евра, Дубровник 100 евра за до тврдината, Охрид 100 ден паркинг

Да си турист не е лесно – посебно не кога оние што живеат крај вода едвај чекаат да им дојдете за да во ошурат буквално.

______________________________________________________________________________________________________

Во Хрватска ако си домашен една цена ако си странец цалензи дупло

Граѓанка од Хрватска на 25 години заминала да живее во Германија, во Дизелдорф, каде што се омажила. Кога дошла на одмор на Јадранско море се изненадила од гостопримливоста.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1