Tag Archives: cudoviste

Видео: Чудовиштето од Лох Нес има сестра во Норвешка?

Тројца мажи кои летале, набљудувајќи го езерото Хорниндалсвтнет во Норвешка, забележале суштество кое наликува на Неси од Шкотска.

______________________________________________________________________________________________________

Нови фотографии докажуваат дека чудовиштето од Лох Нес постои

Чудовиштето од Лох Нес конечно беше снимено на камера. Фотографот Џорџ Едвардс, цели даваесет и шест години го барал досега неоткриеното животно кое што се криело во езерото Лох Нес.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1