Tag Archives: fakti

Прејак оргазам може да предизвика губење на помнењето

Организмот го продолжува животот, а исфралњето на секретот може да трае и до 30 секунди. И мажите како и жените, можат да глумат дека го доживеале врвот на задоволството. Еве неколку работи кои можеби не сте ги знаеле за оргазмот…

______________________________________________________________________________________________________

Секс факти на модерното време!

,,дебелите мажи имаат подолг секс, просечно секс е два пати неделно, оралниот секс како лек за утринска мачнина итн,, Ова се медицински докажани факти поврзани со сексот.

______________________________________________________________________________________________________

Трета мајка за кодошите – од утре повторно лустрација

Кодошите кој куртулија благодарение на Уставниот суд, повторно влегуваат во процедура. откако собранието го изгласа законот за лустрација тој утре излегува во службен весник и случаите ќе бидат повторно разгледувани, информира Сител.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1