Tag Archives: имиња

Тајното име на Барак Обама е „Одметник“, а на Мишел „Ренесанса“

Тајната служба на САД коиристи шифрирани имиња за американските претседатели, првата дама и останатите еминентни личности и места.

______________________________________________________________________________________________________

Ако училиштата во Чаир сами си стават албански имиња – полиција ќе им ги симне таблите

Прекрстување и поставување табли со нови имиња во  Чаир е незаконски и доколку го сторат тоа ќе мора да интервенира полицијата, вели директорот на Инспекторатот за локална самоуправа Ванчо Шехтански.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1