Tag Archives: indiec

Чудно: Индиец живее на дрво бидејќи го измамила жената

Еден индиец девет месеци живее на дрво и одбива да се симне од него бидејќи чекал извинување од неговата сопруга која ја затекнал во кревет со друг маж.

______________________________________________________________________________________________________

Човек со сопствени раце поместил планина, за да направи пат кон своето село (ФОТО) (ВИДЕО)

-Кога е Бог со вас, ништо не може да ве спречи – рекол Дасрат Манџи, Индиец кој своерачно и без ничија помош пробил пат низ планината и отворил 60 изолирани села од индискиот регион, кон надворешниот свет.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1