Tag Archives: inovacija

Креативни реклами – Галерија

Иако стручњаците и за најглупавите реклами ќе изнајдат начин да докажат дека се генијални само што обичниот човек тоа не може да го разбере, лаиците и понатаму ја обожаваат оригиналноста.

______________________________________________________________________________________________________

Во САД направeни првите летачки автомобили

Видено само во холивудски научнофантастични филмови. Летачките автомобили можат наскоро да станат дел од нашето секојдневие. Експертите во истражувачкиот центар, тврдат дека оваа година можеме да бидеме сведоци, а некои пак дури и корисници, на првите летачки автомобили.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1