Креативни реклами – Галерија


Иако стручњаците и за најглупавите реклами ќе изнајдат начин да докажат дека се генијални само што обичниот човек тоа не може да го разбере, лаиците и понатаму ја обожаваат оригиналноста.

Но маркетингот и те како може да биде креативен, а за тоа говорат фотографиите кои имате прилика да ги погледнете тука. Билборди и други најразлични облици на рекламирање имаат толку многу добра идеја како и концептуална поврзаност со производот или услугата која ја рекламираат што едноставно мора да застанете и да ги погледнете.

Tags: , , ,

Александар Петрески

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1