Tag Archives: инсект

Инсект кој личи на Сатана

Инсект со црвени очи, џиновски рогови и згрчкано лице – го фотографирал чешки авантурист во Доминиканската Република.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Инсектот Бубамара пред истребување

Сепак научниците се собраа со проектот „Lost Ladybug“ се трудат да го променат патот по кој сега се движи овој симпатичен инсект.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1