Tag Archives: izmet

Кафе од слоновски измет чини 1.100 долари

Стадо слонови на Тајланд учествувало во подготовката на едно од најскапите кафиња на светот.

______________________________________________________________________________________________________

На кои автомобили птиците најмногу ,,какаат,, – истражување

Се спровело многу сериозно истражување во Велика Британија кое покажало кои автомобили птиците ги сакаат и ги ,,какаат,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1