Tag Archives: касарна

Груевски го одмина Бесими – не се поздрави со него

На свечената парада по повод 18 август-Денот на АРМ, во касарната Илинден присуствуваше државниот врв и голем број граѓани.

______________________________________________________________________________________________________

Слободен влез во касарната Илинден за парадата по повод денот на АРМ

Со парада на која ќе учествуваат ешалони од сите единици на Армијата на Република Македонија во касарната „Илинден“ ќе се одбележан 18 Август – Денот на Армијата.

______________________________________________________________________________________________________

На земјиштето од касарната „Илинден“ ќе се градат станбени објекти

Станбени згради, деловни објекти, здравствени установи се само дел од објектите кои општината Карпош планира да се градат во северниот дел од касарната „Илинден“ во Скопје.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1