Tag Archives: klucevi

Со далечинските клучеви може да ги спуштите прозорците на автомобилот? Еве како

Далечинските клучеви за отварање на автомобилот имаат уште неколку други функции кои малкумина ги знаат. Една од нив е да ги отворите прозорците со помош на овој клуч.

______________________________________________________________________________________________________

Лондонската полиција ги загуби клучевите од Вембли, безбедноста не е загрозена, барем така тврди Скотланд Јард

Лондонската полиција ги загубила комплет клучевите од Вембли, еден од стадионите на кој се одржува турнирот во женски и машки фудбал. Сепак безбедноста не е загрозена барем така тврдат полициските служби.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1