Tag Archives: kolegi

Со флертување до подобро работно место

Шармирањето и флертувањето со шефовите и колегите, може да им помогне на жените брзо и лесно да напредуваат во работата.

______________________________________________________________________________________________________

Сексот со пријател e ризичен! Лесно може да се вљубите

Сексуалните  односи со пријател и пријателка во главно завршуват ризично, со проблеми, ова го покажале резултите од  една студија направена врз млади студенти од Michigan State University.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1