Tag Archives: komsija

Фото: Комшија не ве ограбија – извршители ви земаа се, ама дојдете на кафе

  Оваа порака го чекала сопственикот на еден стан во Србија – станот бил празен, но добриот сосед се потрудил навреме да го информира да не џабе врти во полиција.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Сами во куќата: Мајката заборавила на децата поради секс со комшијата

Деца на возраст од 3 и 4 години и десет месечната Кристал, биле оставени четири часа сами во својата куќа, додека нивната мајка имала секс со комшијата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1