Tag Archives: момче

Видео: Момче се избезуми кога ги забележа бујните гради на една хостеса

На паркетот се одвивала вистинска драма, па хостесите побрзале да ја почестат публиката со колачи и чоколади за да не им падне шеќерот од случувањата. Нему изгледа по се ќе му треба дупла доза!

______________________________________________________________________________________________________

Побарал помош од полиција бидејќи бил приморан да се жени

Пракаш Прајапат (16) од Јодпур во западна Индија, бил приморан да се ожени со 13 годишно девојче од комшилукот.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Неверојатно – Има само пет години, а веќе свири како Бах!

Навистина неверојатно, има само пет години, а веќе свири како Бах!

______________________________________________________________________________________________________

Малолетно момче силувано во Кочани

Петнаесет годишно дете од Кочани е жртва на силување што го извршил неговиот сосед. Откако претходно го повикал да му продаде мобилен телефон ја затворил вратата, му ги турнал панталоните и го извршил грозоморниот чин.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1