Tag Archives: morane

Видео: 50 стебла марихуана пронајдени во скопско Моране

Полицијата пронајде педесет стебла на канабис со висина од 140 до 260 сантиметри покрај Вардар, во близина на скопско Моране.

______________________________________________________________________________________________________

Скопје гори вечерва – најмалку 5 активни пожари

Според командирот на противпожарната бригада во Скопје Благоја Менковски во моментов со Скопје активни се пожари на најмалку 5 локации.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1