Tag Archives: nauka

Потполно бизарни методи за отстранување болка – но велат функционирале

Следниот пат кога ќе си го удрите палецот обидете се со оваа бизарна метода која ја препорачуваат научниците.

______________________________________________________________________________________________________

За што се се користи спермата? – 8 работи за кои е незаменлива

Ако мислевте дека спермата има една цел – да ја оплоди јајце клетката се лажете. Еве 8 неконвенционални работи за кои машкото семе е незаменливо.

______________________________________________________________________________________________________

Научниците измислија направа која со звук гаси оган – Видео

Замислете нова технологија која што со помош на звучни бранови може да гасне пожари. Ова им успеа на луѓето од Американската агенција за развој на новите технологии.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1