Tag Archives: облека

Ја казнил својата неверна сопруга, и ја запалил облеката вредна 19.000 евра!

Поради сомневање за неверство Британецот Антони Мед ја запалил облеката на својата сопруга. Сега му се заканува затворска казна од една година, поради пироманство.

______________________________________________________________________________________________________

5 парчиња облека што секоја девојка мора да ги има

Мажите и жените, обично, не се согласуваат околу прашањата за модата, што е актуелно, заводливо, но постојат неколку модни парчиња кои девојките сакаат да ги носат, но и момците обожаваат да ги видат облечени на своите кралици. Проследете го следниот список.

______________________________________________________________________________________________________

Жените носеле долна облека уште пред 5 века!

Со досегашните истражувања се тврдеше дека долната облека потекнува од крајот на 18 век. Градниците од пред 100 години.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1