Tag Archives: orgazam

Прејак оргазам може да предизвика губење на помнењето

Организмот го продолжува животот, а исфралњето на секретот може да трае и до 30 секунди. И мажите како и жените, можат да глумат дека го доживеале врвот на задоволството. Еве неколку работи кои можеби не сте ги знаеле за оргазмот…

______________________________________________________________________________________________________

Мистерија на оргазмот: Колку трае женскиот, а колку машкиот оргазам?

Просечниот женски оргазам трае само 1,7 секунди, додека машкиот дури 12,4 секунди.  

______________________________________________________________________________________________________

Машките не би можеле да го преживеат женскиот оргазам – научно докажано!

Кога мажот би доживеал оргазам каков што доживуваат жените, би паднал мртов и тоа буквално.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1