Tag Archives: osudeni

Италијанските судови осудија 23 припадници на ЦИА

Највисоката судска истанца во Италија ја поддржа одлуката на пониските судови со која се осудуваат 23 државјани на САД, поради киднапирање на осомничени за тероризам.

______________________________________________________________________________________________________

Иванов помилува 54 осудени лица

По повод 2-ри Август – Националниот празник на Република Македонија, Претседателот Ѓорге Иванов, даде помилување на 54 осудени лица.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1