Tag Archives: otkriena

Откриена нова планета со потенцијални услови за живот!

Европските астрономи откриле нова супер-Земја во орбитата околу ѕвездата Gilesе 163  во соѕвездието Dorado. Новооткриената планета го доби називот Gilesе 163c и се наоѓа во таканаречениот “зелен” појас, погоден за формирање вода на планетите, а со тоа и формирање на живот.

______________________________________________________________________________________________________

Продолжува дешифрирањето на кодот на Да Винчи? Откриена слика на Марија Магдалена со Исусовото дете!?

Мекларен е убедена дека на сликата не е прикажана Богородица со Јован Крстител, туку Марија Магдалена со детето од Исус.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1