Tag Archives: pijani

Олимпијадата заврши, спортистите едвај чекаа да се ,,начукаат,, – ФОТО ,,летва,, пијани Олимпијци

По ,,ремонтот,, во телевизиското студио, врв на веселбата пред камерите беше кога Никола Карабатиќ и Клод Онест го соблекоа новинарот.

______________________________________________________________________________________________________

Пијани невести (ФОТО)

  Што е полошо од пијана жена? – Пијана жена на сопствената венчавка. Во ваков случај младоженецот има само една можност, да го ублажи дебаклот или да и се придружи. Во продолжение ќе се задржиме само на пијаните жени. Следи нешто прекрасно…

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1