Tag Archives: plati

За плата од 4000евра во Европа, мора да знаете колку проценти деца, пијат млеко

Преведувачи, секретари  вработени во општа администрација од Хрватска кои сакаат да работат во Брисел и Луксембург мора да одговорат на низа смешни и небулозни прашања ако сакаат да заработат од 2.300 до 4.400 евра месечно.

______________________________________________________________________________________________________

Грција го стега ременот – помали плати за полицајците, судиите, лекарите

Околу 200.000 вработени ќе добијат намалени плати за месец јули, како дел од мерките за штедење на грчката влада.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1