Tag Archives: поправка

Со четка за заби од 2 евра поправиле вселенска станица од 100 милијарди

  Астронаутите Sunita Williams и Akihido Hoshide успеале да го порават дефектот на вселенската станица со четкичка за заби.

______________________________________________________________________________________________________

Што прават мобиларите со вашиот мобилен?? Оваа девојка дознала!!

Гратис! Секогаш добредојден момент, или понекогаш не!. И се расипал телефонот, го однела на сервис, и го вратиле назад поправен, ова треба да биде едноставен процес без непредвидени ситуации, но не е.

______________________________________________________________________________________________________

На одмор со Автомобил – Поправката, ако ви се расипе, ќе ве чини поскапо и од летувањето

Шлепување и поправката на автомобилот во странство може да ве чини исто толку колку и целиот одмор со семејството. За да се намали непотребниот трошок експертите препорачуваат осигурување, или членство во некоја од организациите за асистенции на патиштата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1