Tag Archives: potera

Луѓе плаќаат да ги брка полиција!

Темница, непристапен терен, неизвесност, страв, – какво е чувството да си имигрант во бегство пред граничната полиција.

______________________________________________________________________________________________________

Видео – потера по малото количе смарт – како на цртан филм

Полицијата организирала потера по најмналото автомобилче на светот Смарт. Возачот на количето и бегал на полицијата како да вози формула.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1