Tag Archives: prodava

БиХ: Во огласник нуди тигри, лавови, рисови, пустински лисици

Ги продава за околу 10.500 куни, а оние кои се заинтересирани за вакви миленици и сакаат да купат повеќе животни им нуди посебен попуст.

______________________________________________________________________________________________________

Ги продава сопствените органи за да го прехрани семејството и да плати за стан

Иако во Шпанија трговијата со органи е илегална и казнива, за која се добива казна и до 12 години затвор, една жена нуди дел од својот црн дроб, белодробно крило, рожница и бубрег во неможност да обезбеди средства за прехрана како и за кирија. 44 годишната самохрана мајка од Валенсија на оглас ги понудила своите […]

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Си досадив сама на себе – жена си ја продава душата на еbay

  Жена по име Лори од Албакурки која се разбудила од кома, но со тешки последици вели ,, си се смачила сама на себе,, и одлучила да ја продаде својата душа на интернет.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1