Tag Archives: profesii

Ова се професиите за кои има најмногу работа

  Според податоците од бироата за вработување ширум светот ова се десетте професии кои се најбарани. Потребата за нив рапидно расте.

______________________________________________________________________________________________________

Ова се професиите кои ќе се бараат и ќе се платени до 2020

Сајтот “24/7 Vol Strit” направил листа на професии кои ќе бидат барани во иднина, а кои ќе носат најголема заработувачка.

______________________________________________________________________________________________________

Немате работа? Се бараат косачки на трева во бикини, молзачи на змии, чекачи во ред

професионален свиркач, молзач на змии, чекач во ред, косачка во бикини, чистач на мастики – ова се само дел од чудните огласи за работа – тешко наоѓаат заинтересирани работници па доколку немате што да правите изволте – бирајте…

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1