Tag Archives: psihijatar

Фото: Во Битола се е ОК – оригинално име на психијатриска ординација

  Оваа психијатриска ординација во Битола има оргинално име. ,,Јас ОК ти ОК,, е името на оваа ординација. Навистина оригинално. 🙂 🙂 Во Битола се е ОК 🙂  

______________________________________________________________________________________________________

Марио Балотели го пратија на психијатар за да ги откаже цигарите

Напаѓачот на Манчестер сити Марио Балотели доби наредба од клубот да посетува психијатар за да го остави пушењето.

______________________________________________________________________________________________________

,,Џoкер,, го пратил планот од масакарот на својот психијатар, ковертот неотворен

„Џокер“ убиецот неколку дена пред нападот во киното, на својот психијатар му испратил писмо во кое детално му ги најавил своите планови. Сепак ковертот останал неотворен до ден денес.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1