Tag Archives: pusi rajot

Универзитетски професор е убиецот на двете жени кој со нивната крв пиша ,,ослободете ги Пуси Рајот,,

38 годишен маж е уапсен од руската полиција во врска со убиството на двете жени.

______________________________________________________________________________________________________

Видео/Фото: „Ослободите ги Пуси Рајот“, Русин заклал мајка и ќерка и напишал порака со нивната крв

Жал ми што некои лудаци го користат името на бендот, а ова убиство е или валкана провокација или дело на психопат“, напишал на свјот Твитер адвокатот на музичката група.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1