Tag Archives: registracija

ВМРО и во Канада – Патриотски регистерски таблички на гастербајтери

Нашинците по светот на секој можен начин гледаат како нивната Македонија да е присутна во туѓината.

______________________________________________________________________________________________________

Фото вест – Преспанско езеро – од Крани до Мичиген

  Девојка по потекло од Преспа која живее во Мичиген на автомобилот има регистарски таблички на кои пишува П.езеро

______________________________________________________________________________________________________

Педофили сакале да регистрираат здружение – судот во Холандија рекол НЕ !

Судот во Холандија ја прогласи за незаконска педофилската организација која сакала и официјално да се регистрира како здружение.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1