Tag Archives: restorani

Технологија против скржавите кои седат во кафаните – Фото

Скржавите и оние кои ги носат само кредитните картички  во кафулињата и рестораните нема да имаат избор  за тоа што не им оставаат бакшиш на конобарите и на бармените.

______________________________________________________________________________________________________

Кој се работи во кујните на рестораните – имаат ли сертификат за ракување со храна?

Плаќате огромни сметки во рестораните за да добиете убаво зготвена, сервирана храна и некој да ве служи. Свесни ли сте што се случува зад вратите на кујните ( не на сите се разбира)

______________________________________________________________________________________________________

Колку лажат рестораните, страв да те фати!

Анонимни конобари во Америка каде да потсетиме ( клиентот е секогаш во право ) проговорија за тоа со какви лаги ги хранат гостите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1