Tag Archives: riba

Aмериканското оружје и хемикалии го претвориле ова момче во риба (Видео)

Мистериозната пигментација на кожата на едно виетнамското момче ги крена на нозе светските поборници за прекин на користење на хемиско оружјер кое ги уништува човечкикте поколенија. Мин Ане едно од младите момчиња со аномалија на кожата, поради која му се создаваат крлушки како кај рибите. Според лекарите тој има ретка кожна болест. Неговата состојба, како […]

______________________________________________________________________________________________________

Кај Дубровник уловена една од најотровните риби на светот (Фото)

И покрај тоа што е отровна, оваа риба е вистински специјалитет во Јапонија, но, куварите мораат посебно да се едуцираат како истата да ја подготват.

______________________________________________________________________________________________________

Видео/фото: Риба убиец јаде машки гениталии – се појавила во езеро во Илиноис

  Во водите на популарното езеро Lou Yaeger во Илиноис пронајдена е егзотична риба убиец, позната по тоа што ги убива рибарите одгризувајќи им ги гентиалиите и ги остава да искрварат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1