Tag Archives: ribi

Видео: Како Бетмен „стартува риби“

Доколку некогаш сте ја следеле приказната за стрип јунакот Бетмен, тогаш сигурно ви е познат фактот дека тој е голем љубител на жени, или, барем така раскажуваат оние кои присуствувале на неговиот див лов каде и настанало ова видео.

______________________________________________________________________________________________________

Фото: Загадени реки причина за помор на 5 тони риба во Велика Река (Треска)

Голема количина на риби пронајдени мртви во во водите на Велика Река (Треска).

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1