Tag Archives: saraevo

Ирски офицер сведочи: Муслиманите тајно го нападнаа Сараево и ги убиваа своите

Муслиманските сили во Сараево, за време на војната и таканаречената опсада на овој град во минатото десетлетије, имале добро утврдени и строго доверливи тајни артилериски положби, за кои не знаеле дури ни припадниците на Обединетите нации и од кои најверојатно било отворено оган, за кој подоцна ги обвиниле силите на босанските Срби.

______________________________________________________________________________________________________

На пиперки увезени од Грција пишува ,,кората не е за јадење содржи канцерогени пестициди,,?? Фото

На оваа фотографија снимена во “Меркатор“, јасно се гледа ознаката “не е за јадење“, поради тоа што содржи канцерогени пестициди.

______________________________________________________________________________________________________

Бизарна туристичка понуда: Три ноќевања и абортус во Сараево-600 долари

Истанбулската туристичка агенција “Баракуда Тур Компани“ за свите клиенти направи специјална понуда која вклучува три ноќевања и абортус во Сараево.

______________________________________________________________________________________________________

Сестрите Митевски прошетаа на уште еден црвен тепих

Многу медиуми известуваа за настанот, а Јутарњи лист пренесе и голем текст за актерката Викторија Абрил и филмот “Жената која ги избриша своите солзи”

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1