Tag Archives: секта

Шокантно: Муслиманска секта во Татарстан под земја чувала десетици деца повеќе од 10 години

Случајот го открила полицијата во руската република Татарстан.

______________________________________________________________________________________________________

Руска подземна секта држела деца затворени во темни ќелии 10 години

Руска подземна секта која буквално живеела под земја со цел да го прекине секој можен контакт со светот, криела 27 деца во темнина, во подземните ќелии, речиси повеќе од една декада, изјави јавниот обвинител.

______________________________________________________________________________________________________

Австралиска секта наплаќа по 5000 долари за преживување на крајот на светот

Секта од Австралија наплаќа по 5000 долари од лице, за влез во бункер кој би требало да го преживее крајот на светот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1