Tag Archives: sirak

Емотивно: Му приредил на бездомник симболична роденденска забава – Видео

Сирак, кој веројатно не се ни сеќава кога последен пат некој му запеал среќен роденден и да добие поклон, не можел да си дојде при себе од среќа.

______________________________________________________________________________________________________

Сирак во туѓо семејство – го буделе во 3 наутро да оди на нива, а нивните деца спиеле

,,Би работел ден и ноќ за да ги исплатам долговите. Највредно во животот ми е моето достоинство, горд сум што сам успеав да се изградам. Но, многу рани останаа,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1