Tag Archives: slatki

Видео: Насмејте се до солзи! Како реагираат децата кога ќе им кажете дека сте им ги изеле сите слатки!

Што е полошо за едно дете од тоа да остане без своите слатки? Во една ТВ емисија водителот ги замолил родителите да им кажат на своите деца дека им ги изеле сите слатки и да ја снимат нивната реакција. Притоа речиси сите деца автоматски заплакаа. Само едно момче на крајот на својата мајка и одржува […]

______________________________________________________________________________________________________

Шарапова инвестираше во нов бизнис – отвори продавница за слатки во Њујорк

Руската тенисерка Марија Шарапова наоѓа нови начини на кои ќе може да заработува по завршување на нејзината кариерата. Таа во Њујорк отвори продавница за слатки.

______________________________________________________________________________________________________

Мечe во продавница – 7 пати се вратил да си ја заслади душата

Во потрага по храна, едно црно мече успело да влезе во продавница. Освен тоа што се враќало седум пати да се заблажи, мечето не направило никаква штета.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1