Tag Archives: smart

Пад на продажбата на мобилни телефони, раст за “smart phone“

Продажбата на мобилни телефони во светот, во вториот квартал од годината, забележа пад од 2,3 отсто во споредба со истиот период минатата година.

______________________________________________________________________________________________________

Видео – потера по малото количе смарт – како на цртан филм

Полицијата организирала потера по најмналото автомобилче на светот Смарт. Возачот на количето и бегал на полицијата како да вози формула.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1