Tag Archives: soncanje

Џабе се мачкате со креми за сончање очигледно не штитат од сонце?

иако спречуваат да не се гори на сонце сепак не штитат од УВ зраците.

______________________________________________________________________________________________________

Нараквица која ви јавува кога сте претерале со сончање

Шведски научници измислија нарквица која што може да спречи и да даде до знаење, кога сме премногу изложени на сонце и да ги намали ризиците од рак.

______________________________________________________________________________________________________

Фото: Се упропастила со претерано сончање

Оваа млада девојка ја објавила својата мала еволуција на потемнување која ја документирала и на фотографии, а резултатот бил навистина шокантен. Од слатка млада девојка, станал сосема непрепозатлива.

______________________________________________________________________________________________________

Внимавајте со средствата за сончање

Многу од производителите на заштитните креми за сончање, тврдат дека ни нудат водоотпорни средства и целодневна заштита. Сите тие, впрочем, порано или подоцна се раствораат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1