Tag Archives: soros

Алармантно: Зошто Џорџ Сорос ги откупува светските залихи злато?

Во едно подетално истражување се дошло до податок кој што говори дека преку 600 светски водечки банкари, своеволно ги напуштаат позициите на кои што се наоѓаат, а банките минуваат низ подготовки како да ги очекува некоја голема промена.

______________________________________________________________________________________________________

Сорос “влезе“ и во Манчестер јунајтед

Откако беше откриено дека  купил речиси два отсто од акциите во Манчестер Јунајтед, американскиот милијардер со унгарско потекло, Џорџ Сорос, повторно е во фокусот на јавноста.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1