Tag Archives: studio

Мачка се прошета на вести во живо!

Временската прогноза која одела во живо на „Univision“ била прекината од громогласна смеа која доаѓала од контролната соба кога за време на временскиот информатор во кадар влегла мачка.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Еве како изгледаше дневникот на МТВ со ново студио и Бранка Станковска

Македонската Телевизија денеска и официјално го промовираше новиот визуелен идентитет.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1