Tag Archives: тајна

Тајното име на Барак Обама е „Одметник“, а на Мишел „Ренесанса“

Тајната служба на САД коиристи шифрирани имиња за американските претседатели, првата дама и останатите еминентни личности и места.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Сексот е тајната порта кон Рајот!

Првиот филм кој јавно ги разоткрива сексуалните мистерии на Истокот и Западот и зборува за изворната бела тантра на која не учи Големото Бело Братство кое го сочинуваат Мајстори на мудроста задолжени за духовниот развој на човештвото.

______________________________________________________________________________________________________

Најголемата тајна се крие во нас самите! Колку сме свесни за нашето постоење?

Колку пати до сега сте се запрашале: како сте настанале, зошто се раѓате и живеете, која е суштината на животот, зошто светот е онаков каков што го познаваме, зошто сме незадоволни, зошто страдаме? Колку одговори сте добиле до сега и дали сте задоволни со нив?

______________________________________________________________________________________________________

10 милиони долари за оној што ќе ја открие тајната на стареењето!

Трката за откривање на генетската тајна за долговечноста на 100 годишниците го доби првиот учесник, американската Корпорација „Лајф Технолоџис“, која ќе се натпреварува за дури 10 милиони долари кои ги доделува Фондацијата X. Конкурентите имаат месец дена да ја откријат вистината и да го декодираат генот на 100 луѓе постари од 100 години, што значи […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1