Tag Archives: telo

Ја убил и распарчил жената за деловите од телото да ги продаде за правење магии

Лазарус Чирафи од Јужна Африка ја убил и распарчил неговата сопруга Марбл Маруфу за да ги продаде нејзините делови од телото за за ритуални обреди.

______________________________________________________________________________________________________

Фото: Медицински феномен: Жена со пола тело родила две здрави деца

Розмери Сигинс е родена со многу ретко пореметување, поради што останала без едната половина од телото. Мислела дека никогаш нема да може да има семејство, но сега е среќна мајка на две потполно здрави деца.

______________________________________________________________________________________________________

Братучетките Драгослава (9) и Драгана (7) мали магнети

Дејвочињата од селото Мали Кривељ, во близина на Бор, имаат невообичаена моќ. Деветгодишната Драгана Милошевиќ и нејзината две години помлада братучетка, од нејзината текта Драгослава Грујиќ, со нивните тела можат да привлекуваат метал како магнетот.

______________________________________________________________________________________________________

Зошто ,,мириса,, телото?

  Непријатната миризба на телото не е омилена тема. Сепак постојат некои работи кој би можеле да ги избегнете, а кој се дирекни причинители за непријатниот мирис на телото.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1